https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

Karunia’s Escape Room

Los het mysterie op samen met je vereniging, vriendengroep of klas!

Niet alle studenten zijn ingeschreven voor het afstuderen. Lukt het jou om binnen een uur de puzzels te kraken, zodat alle gegevens compleet zijn en iedereen met een blij gezicht op de afstudeerceremonie staat?

Schrijf je vrijblijvend in om op de hoogte te blijven en geniet van de early bird-actie!

LET OP EARLY BIRD-ACTIE!

Schrijf je nu in om als eerste op de hoogte te worden gehouden! Onder de eerste 100 websitebezoekers verloten we 10 codes om de Escape Room als eerste te spelen.

Vragen?

Neem contact op met Paula Bosland pbosland@karunia.org

4.7
Based on 9 reviews
Showing 7 of 9 reviews (5 star). See all 9 reviews
 1. Kring NSW (verified owner)

  Gisteravond samen met kring van de studentenvereniging gespeeld. We hadden hem op een beamer geprojecteerd, wat maakte dat iedereen echt mee kon doen. Goede teambuilding, leuke puzzels en leerzaam!

  Escape Room 1-6 spelersEscape Room 1-6 spelers

 2. Carolien (verified owner)

 3. Anoniem

  Heel leuk spel, heel goed in elkaar gezet. Iedereen om ons heen, inclusief wijzelf, was laaiend enthousiast. De opdrachten precies goed, niet te moeilijk, en het blijft spannend en uitdagend tot het allerlaatst. Met genoeg laptops is het ook leuk om dit met een grote groep te doen. Al met al echt een aanrader!

  Escape Room 1-6 spelersEscape Room 1-6 spelers

 4. Cora (verified owner)

  Wij vonden het erg leuk om deze escape room te spelen. Hij was goed opgezet en er zaten leuke dingen in. Helaas geen topscore van ons door een domme fout. Wij vergaten een gevonden antwoord in te vullen en hebben toen alle linken geopend, maar daar konden wij toen niets meer mee.

  Maar nogmaals: Het was echt een ontzettend leuk spel om te spelen! Heel knap gemaakt.

  Escape Room 1-6 spelersEscape Room 1-6 spelers

 5. Karin Tieleman

  Wij hadden een super gezellig alternatief Sintavondje! Zoek je nog een leuke gezinsactiviteit in de kerstvakantie? Met deze escaperoom heb je een leuke avond en je steunt er het goede doel mee! Voor ons extra leuk omdat het zo bekend was voor ons! Met een grotere groep kun je meerdere escaperooms kopen en tegen elkaar spelen… Aanrader!

  Escape Room 1-6 spelersEscape Room 1-6 spelers