https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

Karunia’s Escape Room

Los het mysterie op samen met je vereniging, vriendengroep of klas!

Niet alle studenten zijn ingeschreven voor het afstuderen. Lukt het jou om binnen een uur de puzzels te kraken, zodat alle gegevens compleet zijn en iedereen met een blij gezicht op de afstudeerceremonie staat?

Schrijf je vrijblijvend in om op de hoogte te blijven en geniet van de early bird-actie!

LET OP EARLY BIRD-ACTIE!

Schrijf je nu in om als eerste op de hoogte te worden gehouden! Onder de eerste 100 websitebezoekers verloten we 10 codes om de Escape Room als eerste te spelen.

Vragen?

Neem contact op met Paula Bosland pbosland@karunia.org

4.7
Based on 9 reviews
 1. Kring NSW (verified owner)

  Gisteravond samen met kring van de studentenvereniging gespeeld. We hadden hem op een beamer geprojecteerd, wat maakte dat iedereen echt mee kon doen. Goede teambuilding, leuke puzzels en leerzaam!

  Escape Room 1-6 spelersEscape Room 1-6 spelers

 2. Carolien (verified owner)

 3. Anoniem

  Heel leuk spel, heel goed in elkaar gezet. Iedereen om ons heen, inclusief wijzelf, was laaiend enthousiast. De opdrachten precies goed, niet te moeilijk, en het blijft spannend en uitdagend tot het allerlaatst. Met genoeg laptops is het ook leuk om dit met een grote groep te doen. Al met al echt een aanrader!

  Escape Room 1-6 spelersEscape Room 1-6 spelers

 4. S (verified owner)

  Het spel is mooi in elkaar gezet, alleen jammer dat je echt een laptop nodig hebt! Speelde op mijn tablet, alle antwoorden diverse keren ingevoerd maar werden niet goedgerekend, hierdoor heel veel speelminuten verloren. Nadat ik eindelijk overging op de laptop van één van onze kinderen werden alle antwoorden ineens wel goed gerekend.
  Best frusterend!!

  Escape Room 1-6 spelersEscape Room 1-6 spelers

 5. The foxjes (verified owner)

  Het is een super leuk spel, alleen was het jammer dat wij op de laptop niet het hele spel konden zien maar dan moesten in of uitzoomen om de tekst te kunnen lezen.
  Hiervoor hebben wij het spel ook geopend op een tablet en telefoon. Wanneer we hier een antwoord op in gevuld hadden, werdt het antwoord fout gerekend. Vulden we hetzelfde antwoord op de laptop in, dan was hij wel goed.
  Onze tip: vul de antwoorden in op een laptop!

  Escape Room 1-6 spelersEscape Room 1-6 spelers